Pizza di gomma - Spinning Dough™

Růžová – pro pizzařky

750,00 

Počet kusů:
background
Plánujete nějaké představení pizza akrobacie? Pokud ano objednejte si z naší široké škály barevných provedení. Na všechny naše výrobky jsme použily nekvalitnější a nejhezčí pigmenty. Průměr disku je 33 cm. Tato velikost je ideální pro trénink většiny akrobatických triků. Používají ho jak začátečníci, tak profesionálové, kteří se připravují na soutěže.

Mysleli jsme na všechno

Podobá se skutečnému těstu

Tvar a barva tohoto silikonového disku jsou totožné s tradičním těstem, takže je ideální pro předvádění a cvičení na pracovišti. Hosté nepoznají, že nepoužíváte skutečné těsto.

Trvanlivost

Tento výrobek se používáním neopotřebovává, a proto vydrží mnoho let. Spinning Dough je vysoce přizpůsobivý a flexibilní ve všech směrech. Na dotek působí stejně jako přírodní těsto.

Spousta zábavy

Spinning Dough je ideální i pro milovníky pizzy, kteří nejsou profesionálními kuchaři, ale rádi si pizzu připravují doma. Je to zábavný způsob, jak se zdokonalit ve svých dovednostech a ohromit rodinu a přátele svým mistrovstvím v házení.

Buďte profesionál!

Pizzu nemusíte připravovat jen pomocí válečku, ale můžete ji také vyhodit do vzduchu. Taková pizza má i lepší chuť a navíc pobaví vaše zákazníky. Pokud chcete do své restaurace přivést více lidí, je to jeden ze způsobů, jak toho dosáhnout.

Trénujte kdekoliv

Cvičit můžete v práci, doma, v parku nebo na dovolené. Se silikonovou pizzou můžete trénovat kdykoliv a šetřit tak těsto na pizzu.

Jste začátečník?

Se Spinningovým těstem si můžete procvičit i základní dovednosti při výrobě pizzy. Například nasouvání pizzy na lopatu, nebo vytahování těsta v ruce.

Pizza Di Gomma Academy

Cesta k produktu Pizza di Gomma - Spinning Dough

Jmenuji se Petr Kotásek a jsem vynálezcem a výrobcem silikonové pizzy Spinning Dough. Jako pizzař jsem se během 10 let účastnil různých pizza soutěží po celém světě. Soutěžil jsem jak v pečení, tak v házení pizzou, ale na trhu nebyl žádný optimální trenažér pro nácvik pizza akrobacie. Po nějaké době jsem přišel s nápadem, že si výrobek vyrobím sám. Spinning Dough prošel dlouhým procesem vývoje. Testovali jsme různé materiály a prováděli testy se světovými mistry v tomto oboru. Nakonec byl dokončen v roce 2009. Od té doby naše společnost prodala desítky tisíc kusů po celém světě.

Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu pro vás.